A Tchoukball egy olyan játék, amit bárki játszhat, korra, nemre, edzettségre való tekintet nélkül.

Ha korban már kicsit előrébb jár nehéz egy olyan mozgás formát találni, ami nem okoz sérülést, bárhol játszható, de mégis izgalmas, szórakoztató és nagy kedvencünk a labda áll a középpontban.

A tchoukball-ban nincs test-test elleni játék, így az idősebb, a fiatal, a fiú, a lány, a férfi, a nő együtt játszhatja. Teljesen más szemlélet módot igényel, fantasztikus közösség építő.

Európa szerte vannak tchoukball fesztiválok, a profik mellett az amatőröket is várják és ezek a fesztiválok különleges hangulatúak. Szeretnénk ha minél több sportklub, közösség, baráti társaság kezdené el játszani ezt a játékot. Néhány példát mutatunk, hogy korra,nemre, edzettségre való tekintet nélkül….ez tényleg egy játék mindenkinek!!!!


Kíváncsi lettél? Játszanád ezt a játékot? Dabason és Budapesten szervezünk csapatokat, nagy szeretettel várunk Téged is! Ha szeretnéd, hogy a Te baráti körödhöz, lakóközösségedhez eljusson ez a játék jelentkezz nálunk és nagyon nagy örömmel mutatjuk be nektek.

Töltsd ki az alábbi űrlapot vagy iratkozzál fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk a lehetséges időpontokról és helyszínekről.

Spread the love